WADDINXVEENS SPORTAKKOORD ONDERTEKEND

September 24, 2020

Gisteren heeft Z&PC De Gouwe samen met 45 andere Waddinxveense sportorganisaties en maatschappelijke instellingen het Sportakkoord getekend. Organisaties die meedoen aan het Sportakkoord en actief bijdragen aan de realisatie van een of meer actiepunten kunnen daarbij ondersteuning krijgen, zowel in geld als in diensten. Wij hebben als Z&PC De Gouwe een bijdrage ontvangen voor de organisatie van het schoolzwem- en waterpolotoernooi en gisteren de cheque daarvoor in ontvangst mogen nemen. Een mooie bijdrage zodat we deze toernooien kunnen blijven organiseren, en de Waddinxveense jeugd op een leuke manier kennis kunnen laten maken met zwemmen en waterpolo! Meer informatie over het sportakkoord is te vinden op www.sportakkoord-waddinxveen.nl.

Lees hieronder meer!

‘VERGULD HEFJE’

September 24, 2020

Tijdens deze avond, werd Gouwelid Arie Boonstoppel door burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis in de spotlights gezet. Arie ontving van de burgemeester de onderscheiding ‘het Vergulde Hefje’ voor zijn staat van dienst als vrijwilliger in de afgelopen 23 jaar. Wij hebben Arie hiermee van harte gefeliciteerd en we zijn trots op ons verenigingslid!

JET IN DE HOOFDROL

September 24, 2020

Voor de Waddinxveense sportclubs is een leuk promotiefilmpje gemaakt. Met een geweldige hoofdrol voor Swimkicker Jet Cabout vanuit onze club. Zie hier het prachtige eindresultaat: https://youtu.be/jJjCBsGolwk

1 / 7

Please reload

There are no items in this list

Please reload

Bij Z&PC De Gouwe kan er op verschillende niveau's gezwommen worden, door jong en oud. Voor meer informatie klik op onderstaande knoppen.

Ook voor mensen die 1x per week zelf baantjes willen zwemmen (zonder wedstrijden) hebben we mogelijkheden.

Ook waterpolo of een combinatie met hardzwemmen is een mogelijkheid.

Z&PC De Gouwe speelt op diverse niveau's. Zin om deze leuke teamsport te gaan doen? Klik op onderstaande knoppen.

Voor de jongste kinderen heeft Z&PC De Gouwe het Swimkick. Bij het Swimkick maken kinderen op een leuke manier kennis met de zwemsport. Vanuit Swimkick is het ook mogelijk deel te nemen aan het Minipolo. Voor meer informatie klik op onderstaande knoppen.

Wil je ook met plezier in het water liggen en ook nog wat leren? Kom dan vrijblijvend een keertje meedoen. Voor meer informatie klik op onderstaande knop.

1/24

Erelid Gillian won in 2008 Olympisch goud met de waterpolodames

Vega discounter

De goedkoopste online vegan supermarkt van Nederland en België

Go to link