• Vanaf komend waterpoloseizoen zal Bart Boevink de taken van Jan Middendorp, als trainer en coach van de herenselectie van Z&PC de Gouwe, vol enthousiasme gaan overnemen. Bart is woonachtig in Gouda en werkt als verenigingsmanager bij SC Feyenoord.

    Bart zijn waterpolo-geschiedenis vind zijn oorsprong bij GZC Donk in Gouda, waar hij als speler en als scheidsrechter actief is geweest. Hierna is Bart zich gaan richten op het trainen en coachen van teams. Hierin heeft hij op verschillende vlakken ervaring op gedaan. Ook heeft hij meerdere trainers diploma’s behaald, met uiteindelijk een diploma op niveau 3 waterpolo-trainer.

    Bart is bij verschillende verenigingen trainer/coach geweest. Nadat hij een aantal jaren de herenselectie van ZPC Woerden heeft getraind, is hij als assistent trainer/coach van het 1e herenteam en coach van het 2 e team bij SVH uit Rotterdam terecht gekomen. Hier heeft hij in een aantal jaar zeer waardevolle ervaring op gedaan, onder een aantal zeer ervaren trainers/coaches. Vervolgens is hij als hooftrainer aan de slag gaan bij ZV Utrecht, dat uitkomt in de 2e klasse bond.

    De waterpolocommissie is zeer verheugd dat het Bart heeft kunnen aanstellen als trainer/coach. Wij denken dat hij de juiste kwaliteiten heeft om de jonge, talentvolle herenselectie te begeleiden in hun ambitie om zich verder te ontwikkelen en mogelijk nog een stap omhoog te maken.

    Wij wensen Bart veel succes en plezier in de samenwerking met de herenselectie komend seizoen.