• Ledenadministratie

 • Proeftrainingen (Waterpolo / Wedstrijdzwemmen)
  In overleg met de secretaris of de trainer van de betreffende afdeling kunt u ter kennismaking 3 keer gratis trainen. Voor aanmelding voor proeftrainingen stuur een e-mail naar ledenadministratie@gouwe.nl

  Inschrijven
  Indien u besluit lid te worden van Z&PC De Gouwe, dan kunt u het aanmeldformulier hieronder invullen.

  Doorgeven van wijzigingen
  Het is uw verantwoordelijkheid om wijzigingen van gegevens, welke relevant zijn voor Z&PC De Gouwe per e-mail door te geven aan de ledenadministratie van de betreffende afdeling.
  Dit betreft wijzigingen van:
  - Adresgegevens
  - Telefoonnummer
  - E-mailadres
  - Bankrekening

  Opzeggen

  Opzeggingen te allen tijde schriftelijk of via e-mail zenden aan de ledenadministratie: ledenadministratie@gouwe.nl. Opzegging van het lidmaatschap kan alleen geschieden op twee momenten per seizoen. Opzeggingen ontvangen voor 30 november leiden tot einde van het lidmaatschap per 1 januari daarop volgend. Opzeggingen ontvangen voor 31 mei eindigen het lidmaatschap per 30 juni.

  Het bestuur is bij opzegging gerechtigd evt. t.b.v. het lid gemaakte kosten op het lid te verhalen.

 • Aanmelden

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij Z&PC De Gouwe is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen Z&PC De Gouwe kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNZB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN-nummer nodig.

  Overige vragen

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van Z&PC De Gouwe wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van Z&PC De Gouwe en de KNZB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe Z&PC De Gouwe en de KNZB omgaan met persoonsgegevens.