• De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier…….

  26 jan 2022
 • Vanaf vandaag (26 januari) zijn sportwedstrijden weer toegestaan. Vanaf komend weekend hervatten we de competitie weer. Ook publiek is daarbij weer welkom tot 22:00 uur. Via deze link: shorturl.at/gjAH9 is het aangepaste protocol te lezen. De belangrijkste aanpassingen hebben betrekking op het feit dat we weer wedstrijden gaan spelen. Even een paar belangrijke afspraken die we met elkaar maken:

  • De teams die ingedeeld zijn voor de jurytafel, zorgen ook voor (min.) 2 personen die bij de ingang van het zwembad de coronatoegangsbewijzen scannen.
  • De jurytafel is aanspreekpunt voor vragen, en houdt ook, samen met de CTB scanners, toezicht op naleving van de regels.
  • Alleen de officials(scheidsrechters) die voor een wedstrijd in de accommodatie zijn ingedeeld, zijn functioneel aanwezig en hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen, tenzij zij geen taak meer vervullen en het zwembad niet verlaten.
  • Publiek is toegestaan. Op de tribune is plaats voor maximaal 8 personen (met 1,5 meter afstand). In principe kan hier het publiek van de uitspelende ploeg plaatsnemen. Het is ook toegestaan om langs de badrand (lange zijde) plaats te nemen op de banken. Houd ook hier 1,5 meter afstand van elkaar. Als je ziet dat dit, door het aantal toeschouwers, niet meer mogelijk is, neem dan plaats in de bar. Laten we met elkaar zorgen dat we de regels in acht nemen.

  Voor vragen kun je contact uiteraard met ons contact opnemen. Het zal zo’n eerste keer na lange tijd best een uitdaging zijn om weer aan de bak te gaan. Iedereen kijkt er naar uit! We wensen iedereen heel veel succes en uiteraard veel speelplezier.