• Afgelopen zaterdag heeft de BBQ ter afsluiting van het afgelopen seizoen plaatsgevonden. Er waren meer dan 150 leden van De Gouwe aanwezig, die hebben kunnen genieten van het prachtige weer en een heerlijke BBQ.

  Voorzitter Kors Sels heette alle aanwezigen welkom en bedankte alle vrijwilligers die ook dit seizoen, op welke manier dan ook, hun steentje hebben bijgedragen. Door de inzet van al deze vrijwilligers kunnen wij onze vereniging draaiende te houden en daar zijn wij als bestuur trots op!

  Jaco de Jong heeft er een statistische berekening op losgelaten om uit te zoeken wie dit seizoen de winnaars zijn van de Top en Flop 2021-2022! De Flop is dit jaar gegaan naar Jantien Cabout, want zij had in verhouding de meeste P’tjes. De winnaar van de Top is Kai de Jong geworden, hij heeft per wedstrijd de meeste doelpunten gemaakt.

  Christian Carlie bedankte namens het bestuur alle sponsoren, die ook dit jaar De Gouwe hebben gesteund. Alle hoofdtrainers: Jan Middendorp, Wendy Boonstoppel, Kors van Tilburg en Jantien Cabout zijn in het zonnetje gezet. Speciale dank ook aan Maaike de Leeuw, die na 8 jaar organiseren van het jeugdkamp haar stokje overdraagt aan Justin van Tilburg en Rick van Wijk.

  Dit seizoen heeft ongekend veel kampioenen geleverd: EG1, DG, CM, BM, BJ, H3 en H1. Heren 1 kreeg uit handen van het bestuur een mooi t-shirt als herinnering aan het fantastische seizoen wat zij achter de rug hebben.

  De Gillian van den Berg Trofee is dit jaar gewonnen door ons talent Tijn van ’t Sant! Hij heeft deze prijs gewonnen omdat hij dit seizoen tijdens de verenigingscompetitie veel vooruitgang geboekt. Bij zijn team de CJ1 heeft hij veel progressie laten zien en is hij echt een dragende kracht. Gillian reikte de wisseltrofee uit en daarnaast ontving Tijn ook een mooi aandenken die hij mag bewaren als herinnering.

  Alle winnaars en kampioenen willen we natuurlijk nogmaals feliciteren! Dit jaar bestaat onze vereniging 95 jaar en daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op! Als dessert werd er een heerlijke taart voorgeschoteld met het Gouwe logo. De vintage t-shirts met het ‘WZC De Gouwe’ logo kunnen nog tot donderdag 7 juli opgehaald worden (mail naar info@gouwe.nl).

  Wij willen Kees De Klerk Wolters van Fumo BBQ bedanken voor het beschikbaar stellen van de fantastische BBQ. Daarnaast bedanken wij ook Dennis en Patrick van Keulen en Christian Carlie die in de hitte hebben staan grillen en bakken om iedereen van overheerlijke satéstokjes, hamburgers, worsten en shaslicks te voorzien. Paul Peters van 2PeterS bedankt voor het verzorgen van het vlees, de drank, de salades etc. Onze huisfotograaf Debora de Jong van iKigrafie heeft weer mooie foto’s gemaakt. VIa deze link zijn alle foto’s te zien: www.ikigrafie.nl/bbq-gouwe


  We hopen dat iedereen een leuke middag/avond heeft gehad. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie en we hopen iedereen eind augustus weer in het zwembad te verwelkomen.

  Het Bestuur

  Hier komt de eerste regel tekst ... (vul hier aan)