• Vanaf komend waterpolo-seizoen heeft de waterpolocommissie van Z&PC De Gouwe een nieuw, enthousiast duo aangesteld, dat de taken van Kors van Tilburg en Elly Middendorp bij de damesselectie, zal gaan overnemen. Mieke Cabout gaat de begeleiding en coaching van dames 1 op zich nemen en Thiemo Geleijnse zal de hoofdverantwoordelijke worden voor het jonge en talentvolle dames 2. Rudolf Heller zal een assisterende rol krijgen bij dames 2 en Tessa van Wijk zal als teammanager aan het begeleidingsteam worden toegevoegd.


    Mieke en Thiemo zijn beide geen onbekenden bij de vereniging. Mieke is al enige jaren verbonden aan de damesselectie en Thiemo is al zijn gehele waterpolo-leven lid van De Gouwe. Met dit duo is de waterpolocommissie van mening, de juiste personen te hebben gevonden, om de vereniging te helpen met het uitvoeren van het meerjarenplan, dat voor de damesafdeling ontwikkeld is. Met hun schat aan ervaring in de top van het waterpolo, Mieke jarenlang als speelster in de nationale ploeg en met een gouden olympische medaille op zak en Thiemo met zijn ervaring als speler bij meerdere eredivisieclubs, zijn zij de aangewezen personen om de mix van een zeer ervaren 1e team met het jonge en talentvolle 2e team op een hoger plan te brengen en daar ook te houden.


    Thiemo: “Ik heb er zin om met deze groep aan de slag te gaan, het zal niet altijd makkelijk worden en er staat ons eenpittig jaar te wachten, maar deze groep heeft de potentie om stappen te maken. Ik kijk er naar uit, om samen met Mieke, te gaan bouwen aan een damesselectie voor de toekomst. Ik ben al mijn hele leven lid van deze club en ik vind het nu ook tijd om wat terug te doen, door mijn opgedane kennis en ervaring te delen.”


    Mieke: “Voor Thiemo en mij ligt er komend seizoen een mooie sportieve uitdaging, om van het geroutineerde dames 1 en de talentvolle groep jonge meiden in dames 2, een hechte en fitte selectie te maken, waar de vereniging weer jaren mee vooruit kan. Ik heb er zin in! We kunnen beide putten uit een rugzak vol ervaring en hopen dat we iedereen daarmee, het plezier kunnen geven, van een gezellig en mooi seizoen, vol groei en ontwikkeling, bij De Gouwe.”


    De waterpolocommissie is zeer tevreden met dit begeleidingsteam en wenst hen en de damesselectie komend seizoen veel succes en een leuke, positieve en sportieve samenwerking.