•  
  WIE BEN JE EN WAT DOE JE IN HET DAGELIJKS LEVEN?
  Hoi, mijn naam is Stephanie Boer en het dagelijks leven ben ik zwemjuf.
   
  HOE LANG BEN JE AL LID VAN DE GOUWE?
  Ik ben na het behalen van mijn B diploma op sterrenplan gegaan, ik was toen net 5. Dat wil zeggen dat ik nu ruim 20 jaar lid ben.
   
  HOE BEN JE BIJ DE GOUWE TERECHT GEKOMEN?
  Via mijn moeder, zij is na het samen gaan van Z&PC Boskoop en WZC De Gouwe lid geworden van Z&PC De Gouwe en zo ben ik er automatisch ook ingerold.
   
  WAT IS JE FUNCTIE ALS KADERLID/VRIJWILLIGER?
  Ik ben ooit door Esme en Jordy benaderd of ik de zwemkant van de kleding lijn wilde regelen. Later hebben Ilse en Sietske dat van hen overgenomen en nadat zij weggegaan zijn heb ik het een tijdje alleen gedaan, maar gelukkig doe ik het nu weer samen met Aartie en Debbie.
   
  HOE DENK JE DAT ER MEER LEDEN GEWORVEN KUNNEN WORDEN VOOR DE CLUB?
  Goeie vraag, ik denk dat er een hoop gedaan wordt voor nieuwe leden en om de binnen te halen. Maar ik denk dat er ook gekeken kan worden naar het behouden van de huidige leden.
   
  VRAAG VAN Jantien Cabout
  Hoe vind je het om vrijwilliger te zijn en wat zijn volgens jouw verbeterpunten om meer vrijwilligers te trekken?
  Tja, wat vind ik ervan om vrijwilliger te zijn. Ik vind het niet meer dan normaal dat iedereen iets doet. Al haal je je Wtje voor de waterpolo of je 3 (klokker) of J (jury) voor het zwemmen, alle beetjes helpen.
  Meer vrijwilligers trekken wordt volgens mij wel gedaan, denk dat je ook hier wel kan kijken naar het behoud van de huidige
   
  IK GEEF DE PEN DOOR AAN: Marc van der windt
  En mijn vraag aan hem/haar is: Wat zou jij binnen de vereniging willen veranderen.
   

  Hier komt de eerste regel tekst ... (vul hier aan)