• WIE BEN JE EN WAT DOE JE IN HET DAGELIJKS LEVEN?

  Ik ben Rick van Wijk, en zit in het eerste jaar van mijn nieuwe opleiding: HBO Film in Amsterdam, en verder werk ik bij Cinema Gouda als service medewerker.

   

  HOE LANG BEN JE AL LID VAN DE GOUWE?

  Ik ben al lid voor zo lang ik het me kan herinneren... ik denk dat het inmiddels bijna 10 jaar zal zijn sinds ik begon met Swimkick.

   

  HOE BEN JE BIJ DE GOUWE TERECHT GEKOMEN?

  Van wat ik me kan herinneren van die tijd is dat ik graag een sport wilde doen, en zwemmen vond ik altijd al super leuk. Dus ben ik bij Swimkick gekomen.

   

  WAT IS JE FUNCTIE ALS KADERLID/VRIJWILLIGER?

  Buiten dat ik voor de Heren 2 speel, en af en toe inval bij andere teams, zijn mijn vrijwilligersfuncties enorm verspreid. Ik heb veel training gegeven aan de jeugd, ik onderhoud (mede) de gouwe website, en doe ik speakeren voor sommige wedstrijden. Verder help ik waar ik kan.

   

  HOE DENK JE DAT ER MEER LEDEN GEWORVEN KUNNEN WORDEN VOOR DE CLUB?

  Ik denk dat dat kan door ze van begin af aan goed te begeleiden, meer spelers training te laten geven aan de jeugd. Het ledental blijft hoog als er van begin af aan goed omgegaan wordt met de leden, als ze kunnen blijven leren en groeien. Het is dan ook belangrijk dat er grote en gezellige teams zijn, weer leden samen mee kunnen doorstromen.

   

  VRAAG VAN Henk van der Linde:

  Jij was vorig seizoen de spreker(commentator)  bij de kampioenswedstrijd van de Bm1 , zou je dit leuk vinden om dit als Cees ooit stopt en je zelf niet in heren 1 mocht zitten.  Dit bij heren 1 en dames 1 wedstrijden te doen?

   

  ANTWOORD:

  Als het uitkomt zou ik dat zeker willen doen! Mijn opleiding en bijbaantje zijn vaak wel erg druk, maar als ik er tijd voor heb is dat zeker leuk om te doen.

   

  IK GEEF DE PEN DOOR AAN: Sem Berckenkamp

  En mijn vraag aan hem/haar is: zou je het leuk vinden om meer te doen met training geven?