• Zwemmen

 • Bij de zwemafdeling wordt er met veel enthousiasme en inzet een mooi seizoen gedraaid met voor alle leeftijden en op alle niveaus trainingen en wedstrijden. Tevens zijn er trainingsmogelijkheden voor masters en recreanten. De zwemploeg komt dit jaar uit in de Klasse 2 Regio West.

  We maken het mogelijk voor iedere zwemmer van elke leeftijd met een recreatieve of competitieve sportbeleving, dat hij of zij met plezier naar het zwembad gaat om te zwemmen.
  Dit betekent voor ons dat deelname aan zwemwedstrijden kan, maar zeker geen verplichting is. We hanteren dan ook geen selectiebeleid en gaat uit van het enthousiasme van de zwemmers. Het gaat vooral om de passie voor en plezier in de zwemsport.

  Wendy Boonstoppel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de zwemafdeling. Zij verzorgt samen met Astrid van ’t Sant en enkele enthousiaste jeugdtrainers de trainingen. Deze worden gegeven op dinsdagen en vrijdagen.
   
  Seizoen 2021 - 2022 zal in teken staan van verdere ontwikkeling, lekker zwemmen en met elkaar plezier maken binnen en buiten het water.

  Voor meer informatie kan je contact opnemen via zwemmen@gouwe.nl