• Clubkleding

  Onze kledinglijn past perfect in de stijl en uitstraling van onze vereniging. Waar we vroeger nog stonden voor blauw en geel, zijn we nu vooral geïnspireerd door het zwembad waar we in mogen trainen en onze wedstrijden in spelen/zwemmen. Wat door de jaren heen wel is gebleken, is dat onze 2 disciplines (waterpolo en wedstrijdzwemmen) beide willen winnen, maar dit met heel andere middelen doen. Daarom hebben we deze voor een overzichtelijk geheel en uit praktisch oogpunt verdeeld.

  Ben je een waterpolo'er, maar wil je toch graag een lange zwembroek, of ben je een wedstrijdzwemmer en wil je dolgraag die toffe rugzak, dat is natuurlijk gewoon mogelijk! Informeer even op de pasdag.

  We plannen 3x per jaar een pasdag in (september, januari en mei). Soms valt de pasdag van de zwemmers gelijk met die van de waterpolo'ers, maar het kan ook zo zijn dat het beter uitkomt om deze apart te plannen. Houdt de website en onze facebookpagina dan ook goed in de gaten voor de volgende pasdag, dit is namelijk het enige en meest gunstige moment om te bestellen (tussendoor zit je met verzamelorders, dat kan maanden duren en zorgt daarmee voor veel administratieve verplichtingen voor de vrijwilligers).

  Waterpolokleding

  Als waterpolo'er heb je goede en sterke kleding nodig, niet alleen in het water, maar ook ernaast. Daarbij heeft onze leverancier een leuke aanbieding voor als je het hele pakket aanschaft. Kom naar de eerstvolgende pasdag en scoor jouw perfecte outfit! Maak hem persoonlijk door je naam erop te zetten. De naam op je cap, badpak/zwembroek en tas zijn overigens gratis!

  Zwemkleding

  Als zwemmer heb je vooral kwalitatief goede, maar ook snelle kleding nodig. Jij wil natuurlijk gaan voor de beste tijd, maar ook tussen de wedstrijden door moet je je goed kunnen kleden en iets hebben om al deze kleding in mee te nemen. We beseffen ons dat het een individuele sport is en je dat ook wil laten zien. Wil je dus een custom made ontwerp, dat is ook mogelijk. Onze leverancier is zeer gespecialiseerd in wedstrijd-zwemkleding, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

  Contact: Debbie van Vuuren en Aartie Hira clubkleding@gouwe.nl 

  Hieronder een overzicht van de kleding (inclusief prijzen) die op de pasdagen besteld kan worden. Prijzen onder voorbehoud.


  WATERPOLO Prijs Beschrijving  
         
  Zwembroek € 30,00 Sterke zwembroek, geschikt voor waterpolowedstrijden. Naam gratis  zwembroek wp
  Badpak € 60,00 Sterk badpak, geschikt voor waterpolowedstrijden. Met ritssluiting, gratis naam  Badpak wp
  Cap € 22,00 1 stuk wit of blauw  capjes
  Caps  € 40,00 Set van 2  capjes
  Teamcaps  €  ,00 Teamset 26 stuks  teamcapjes
         
  ZWEMMEN  Prijs  Beschrijving  
         
  Badpak € 44,00  Sterk badpak met korte pijp, geschikt voor zwemtrainingen en -wedstrijden. Naam gratis  Badpak zwemmen
  Jammer  € 38,00  Sterke zwembroek met lange pijp, geschikt voor zwemtrainingen en -wedstrijden. Naam gratis  zwembroek lang
  Zwemshort € 30,00 Sterke zwembroek met korte pijp, geschikt voor zwemtrainingen en -wedstrijden. Naam gratis  zwembroek kort
  FINA Jammer € 88,00  Sterk badpak met lange pijp, geschikt voor zwemtrainingen en -wedstrijden. Naam gratis  
         
  ALGEMEEN  Prijs  Beschrijving  
         
  Rugtas Type 1 € 61,00 1. Op de zijvakken baleffect, Z&PC De Gouwe en naam gratis op de klep  Rugzak klein
   Rugtas Type 1  € 61,00 2. ​Op voor- en zijvakken baleffect, Z&PC De Gouwe en naam gratis op voorvak  Rugzak groot
  Polo € 25,00 Polo zwart, naam op rechterborst tegen meerprijs € 5,00. Polo
  Short Basic € 15,00 Geen zakken, zonder opdruk, antraciet grijs  Short 2 zonder zakken
  Short € 19,50 Met zakken, zonder opdruk, antraciet grijs  Short met zakken
  Hoodie € 39,50 Vest met rits en capuchon, naam op rug tegen meerprijs € 7,00  Hoodie
  Handdoek € 26,50 Naam op handdoek is gratis   Handdoek