• Vrienden van de Gouwe

 • Evenementen Vrienden van De Gouwe

  Binnenkort!

 • Vrienden van De Gouwe? Wat is dat?

  Vrienden van De Gouwe is een club mensen die de vereniging net even wat extra finacieel willen steunen en daarbij gebruik kunnen maken van de extra’s die de vereniging hun dan aanbied. Vrienden van De Gouwe maken dan gebruik van leuke extra’s. Zo zal er ieder jaar minimaal 1 waterpolo gerelateerd evenement en minimaal 1 niet waterpolo gerelateerd evenement georganiseerd worden. Daarbij ontvangen Vrienden (Vriendinnen) een leuke exclusieve verenigings gadget. En last but not least worden zij genoemd in de lijst met Vrienden van De Gouwe.

  Mooi verhaal, maar wat kost dat?

  Lidmaatschap van De Vrienden van De Gouwe kost 75 euro per jaar en is geheel vrijblijvend. Iedereen, lid of geen lid van de vereniging, kan zich op particuliere basis aansluiten bij de Vrienden van De Gouwe. Zou je je bedrijfsmatig aan de vereniging willen verbinden en gebruik willen maken van dezelfde leuke extra’s neem dan ook contact op met onderstaand e-mailadres. Samen bekijken we dan de mogelijkheden.

  Wat heeft de vereniging er aan dan?

  Vrienden van De Gouwe als club is een sponsor van Z&PC De Gouwe. Hoe gaaf zou het zijn om als deze club van leden en door leden hoofdsponsor van onze prachtige vereniging te worden? Twijfel dus niet en stap ook in!

  Lijkt mij interessant. Wat nu?

  Heb je interesse of wil je direct inschrijven, stuur dan een e-mail naar: vrienden@gouwe.nl of spreek in het zwembad iemand van de sponsorcommissie aan. Dit zijn: Marc van der Windt, Erwin van Kooten, Joep van Straalen of Christian Carlie